Annons:

HFK tog klar seger mot H/T – tre 16-åringar målskyttar

Selatin Shaljani nätade för HFK i 6-1-segern.

HFK tog klar seger mot H/T – tre 16-åringar målskyttar

Hultsfreds FK tog en stabil 6-1-seger i träningsmatchen mot Hjorted/Totebo. Tränaren Krister Borgh var nöjd med prestationen.
– Det var stabilt, säger han.

Annons:

Hultsfreds FK som ramlade ur division 4 visade att återväxten ser lovande ut inför säsongen i femman. Tre 16-åringar nätade i segermatchen (6-1) mot Hjorted/Totebo. 

– Vi var stabila. Det är som alla andra säger, det är första matchen på stor plan, men det såg lovande ut. Vi släpper till lite lägen, men testar nytt spelsystem och sådär. Det är många unga killar och så kommer det se ut i serien med, säger HFK-tränaren Krister Borgh. 

Hjorted/Totebos tränare Robert Hagelin var inte lika nöjd.

– Vi provade ett nytt spelsystem och hade lite för mycket ordinarie spelare borta. Första halvlek var dålig, men sedan höjde vi oss i andra halvlek. Nu har vi fått känna på det och det var åtminstone ingen katastrof, säger han.

HFK hade sex olika målskyttar och dessa var följande: John Svensson, Charlie Olsson, Vladimir Radak, Selatin Shaljani, Emil Tapper och Filip Lagergren. Daniel Öhlund reducerade på frispark för H/T. 

I HFK föll ingen spelare ur ramen och Valdimir Radak, John Svensson, Oscar Karlsson och Alexander Gustafsson fick plus. Pontus Pettersson, som är tillbaka efter skadeproblem, berömdes tillsammans med Haidar Abdulkarim och Tom Nilsson i Hjorted/Totebo.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt