Annons:

Storebro vidare i Toyota Cup – vann mot HFK

Kim Wickströms mål förde Storebro IF vidare i Toyota Cup. Foto: Jakob Karlsson

Storebro IF vann dagens gruppfinal mot Hultsfreds FK och avancerar till nästa steg i Toyota Cup.

Annons:

Hultsfred stod på maximala sex poäng efter 2–0-segern mot Frödinge/Brantestad SK och walkover-vinsten mot IF Hebe inför dagens avgörande mot Storebro IF, som stod på fyra poäng efter 2–0 mot Hebe och kryss i fredagens match mot FBSK.

I dagens gruppfinal om vilket lag som går vidare till nästa runda i Toyota Cup var det Storebro som drog det längsta strået.

Wickström avgjorde

Efter en mållös första halvlek gjorde Storebros Kim Wickström matchens enda mål i upptakten av andra halvlek.

HFK-tränaren Krister Borgh var inte nöjd efter förlusten.

– Det var inte bra. Chansmässigt hade vi fler chanser men det är målen som räknas. Det var en bedrövlig insats. Vi tog inte löpningar och kladdade för mycket på bollen, säger Krister Borgh, tränare i HFK.

HFK-målvakterna Nader Alsafadi och Viktor Lockström, som stod varsin halvlek, fick beröm, likaså kaptenen John Svensson, som blixtrade till i andra halvlek.

Vår tidning har inte fått tag i någon ledare från Storebro.