Annons:

Knapp seger för VSGF/JAIK med premiärnerver

”Efter lite om och men”, som VSGF/JAIK-tränaren Joakim Svensson uttryckte det, blev det seger i fotbollssexan mot Myresjö IF i kvällens match.

Annons:

Myresjö föll med hela 7-1 i sin premiärmatch i fotbollens division sex, så många trodde kanske att Virserum/Järnforsen skull avfärda motståndet enkelt i kväll.

Och visst blev det seger, men resan dit var inte alls enkel.

Det började visserligen bra då Mohammad Saad Eddin satte 1-0 redan i den sjunde minuten, men i och med detta var målproduktionen slut för kvällen – både för Mohammad och för de båda lagen.

Trolig bruten arm

Matchens enda målskytt fick senare nämligen hoppa in mellan stolparna, då ordinarie målvakten Alaa Al-Saadi blev skadad.

– Troligtvis har han brutit armen, berättar VSGF/JAIK:s tränare Joakim Svensson.

1-0 blev alltså slutresultatet, och Joakim är inte vidare nöjd med det han såg.

– Nej. Den första halvleken var verkligen inte bra, jag vet inte om det handlade om premiärnerver. Trots det skapar vi en del chanser och borde kanske ha gjort ett par mål till.

– I paus kanske jag höjde rösten lite. Spelmässigt är vi mycket bättre då, och knappa 1-0 speglar inte riktigt hur matchen såg ut.

Skönt med tre poäng

Ingen spelare i VSGF/JAIK förtjänar att lyftas fram, enligt tränaren

– Det var alldeles för slätstruket för det. Vi vet vad vi kan, och det finns mycket mer att önska. Men ändå skönt att ha premiären överstökad och att det blev tre poäng.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt