Annons:

Lojal missnöjda med sjätteplatsen: ”Fått flera feldömda beslut”

Viktor Gimolli är inte helt tillfreds med SK Lojals tabellplacering i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

Lojal missnöjda med sjätteplatsen: ”Fått flera feldömda beslut”

Två poäng på de sex sista matcherna grusade SK Lojals kvaldrömmar i division 5. 
– Vi kanske förtjänar ett bättre öde i en del matcher, säger tränaren Viktor Gimolli. 

Annons:

SK Lojal inledde division 5-säsongen på ett övertygande sätt med 13 poäng på fem matcher och imponerade rent spelmässigt. 

I de sex avslutande matcherna har inte Venalaget varit lika framgångsrika med två poäng av 18 möjliga. De har också dragit på sig sex röda kort i de fyra sista matcherna, tre mot HM IS, ett mot IFK Oskarshamn och två mot Målilla GoIF. 

"Det är de som inte hänger med"

SK Lojal slutar sexa i årets upplaga av division 5 nordöstra. 

– Jag är inte så nöjd med tabellplaceringen med tanke på att vi har tappat lite onödiga poäng. Stundtals har vi gjort det riktigt bra och vi kanske förtjänar ett bättre öde i en del matcher, bland annat mot Storebro, Hultsfred och Målilla nu senast, säger Viktor Gimolli. 

Vad tycker du att ni har saknat för att komma högre upp i tabellen?

– Vi har inte saknat så mycket, vi har haft ett bra lag hela året. Det som tyvärr har sänkt oss i några matcher är domarna. Vi har fått flera feldömda beslut när det gäller röda kort och så vidare, bland annat mot Målilla.  Det är ju bara sjukt, men så är det. Vi har en liten stämpel från domarna om att vi lätt blir irriterade men det är de som inte hänger med i vårt snabba tempo och ger oss inte rätt domslut. Det gör att vi tappar humöret, säger Gimolli. 

Hur ser du på lagets och din egen framtid i Lojal?

– Jag har inte så mycket information om framtiden, tyvärr. Nu har vi lite uppehåll, så får vi se efter uppehållet. Jag har haft blandade känslor om jag ska fortsätta eller inte men hur läget är just nu har jag inget svar på. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt