Annons:

Strande återvänder till moderklubben: ”Bra sugen på att spela matcher nu”

Nathalie Strande lämnar Frödinge/Brantestad till förmån för Hultsfreds FK. Foto: Ossian Mathiasson

Strande återvänder till moderklubben: ”Bra sugen på att spela matcher nu”

Nathalie Strande, 22, är nästa spelare att lämna nedlagda Frödinge/Brantestad SK. Nu återvänder mittfältaren/forwarden till moderklubben Hultsfreds FK i division 3.

Annons:

Frödinge/Brantestad värvade Nathalie Strande från Hultsfreds FK inför säsongen 2019. Hon har spelat i FBSK de två senaste säsongerna och går nu tillbaka till HFK då FBSK har valt att dra sig ur division 2 på grund av spelarbrist. 

– Det är såklart jättetråkigt att FBSK inte får ihop lag då man har sett fram emot en säsong i division 2 tillsammans med alla och tränat inför det ganska hårt. Det går ju inte att göra så mycket åt situationen utan man får blicka framåt istället, säger Nathalie Strande. 

"Bra sugen på att spela nu"

Hon tycker att det känns naturligt att gå tillbaka till moderklubben Hultsfred.

– HFK är ett bra lag och ett härligt gäng och det är trots allt min moderklubb. Det är också nära och bra avstånd från Vimmerby och jag känner de flesta spelarna i laget. Division 3 är också en rolig serie att spela i. Man har också gjort en väldigt lång försäsong så man är bra sugen på att spela matcher nu, säger Strande. 

Vad tror du om årets säsong med HFK?

– Jag tror att den kommer vara lärorik. Jag hoppas att jag kommer utvecklas men framförallt ha roligt och få lira lite fotboll trots coronapandemin.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt