Annons:

Hultsfred på jakt efter tätkänning – ”Försökt höja nivån på träningarna”

Blir det segerjubel för HHF i eftermiddag?

Hultsfred på jakt efter tätkänning – ”Försökt höja nivån på träningarna”

Efter att ha släppt in över 40 mål i förra matchen är Hultsfreds HF ute efter revansch och tätkänning i tabellen. Under söndagen väntar hemmamatch mot Lågan.
– Vi är i ett bra läge för seger och vill gärna ha lite revansch för det som hände senast, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Annons:

Förra helgens bortamatch mot H43 Lund slutade med HHF-förlust, 41-31. Över 40 insläppta mål är förstås långt ifrån godkänt.

– Vi har pratat igenom vad som hände där. Vi var inte så hungriga som vi behöver vara för att prestera på den nivå som krävs. Man måste vara på topp i alla matcher. Förhoppningsvis har vi haft vårt bottennapp för den här säsongen, säger Bo Sundqvist. 

Byte på målvaktssidan

HHF-tränaren tror att hans lag kommer att göra en betydligt bättre insats mot Lågan, som är nästjumbo i tabellen.

– Det har sett bra ut på träningarna i veckan. Det har varit härlig fart och bra tryck på försvaret. Vi har tittat lite extra på försvarsspelet och försökt höja nivån lite på våra träningar.

Hultsfred har två matcher kvar på programmet innan juluppehållet. Förutom nästjumbon Lågan väntar nollpoängaren Kalmar.

– På papperet är det en bra avslutning för oss och det är bara fyra poäng som gäller. Men matcherna ska spelas också.

Vad vet du om Lågan?

– Jag vet att en av deras bättre spelare fick sitt andra röda kort senast så han ska vara avstängd då. Spelmässigt har jag inte så mycket koll på dem. Till den här matchen har vi sagt att vi ska fokusera på vårt eget och inte lägga så mycket krut på motståndarna, säger Bo Sundqvist.

HHF har samtliga spelare tillgängliga. En ändring görs jämfört med senast och det är ett målvaktsbyte. Jesper Rüdiger kommer in i truppen istället för Oliver Carlford.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt