Annons:

HHF kan säkra kontraktet i dag

Robin Löfstedt styr och ställer både på och utanför planen. Hans HHF kan i dag säkra en plats i handbollstvåan till nästa säsong. Foto: Arkiv

HHF kan säkra kontraktet i dag

HHF åker till Trelleborg i dag för den tredje sista matchen i handbollstvåan. En vinst mot Trelleborg innebär säkrat kontrakt och fortsatt spel i tvåan nästa år för HHF.
– Vi ska försöka komma upp i samma standard som mot Växjö, säger den spelande tränaren Robin Löfstedt.

Annons:

Efter förra helgens derbyrysare hemma mot Växjö har HHF nu chansen att säkra kontraktet. Vinsten mot Växjö innebar att HHF drog ifrån Åhus och Karlshamn och två poäng mot Trelleborg i dag skulle betyda spel i handbollstvåan nästa säsong med.

– Förra matchen fanns glöden och viljan där från samtliga spelare och om vi kommer upp i samma standard som mot Växjö kan vi rå på Trelleborg, säger den spelande tränaren Robin Löfstedt.

”Saknat defensiven”

HHF kan på sätt och vis rädda upp en lite misslyckad säsong. Förhoppningen var som bekant att finnas med på den övre halvan, men på grund av skador och sämre prestationer har det inte blivit så. Robin Löfstedt menar att de saknat en viktig del av spelet.

– Vi har saknat defensiven. Den ska vara specifik och noggrann vilket jag tycker vi saknat lite för mycket i år, säger han.

Varför har det blivit så?

 – Defensiven har inte alls varit bra och det finns många orsaker till det. Framförallt har vi haft för lite träning med rätt folk på rätt plats. Det är lättare att träna offensiven och där har vi verkligen tagit stora steg i utvecklingen i år.

HHF har, förutom Trelleborg, kvar att spela mot Farmen och Karlskrona.

Annons:

Haris Dreco

redaktion@dagenshultsfred.se

Praktikant

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt