Annons:

HHF föll klart i serieepilogen: ”Deras målvakt var sjukt bra”

Hultsfreds HF förlorade säsongens sista match. Foto: Ossian Mathiasson

HHF föll klart i serieepilogen: ”Deras målvakt var sjukt bra”

Hultsfreds HF fick det som väntat mycket svårt i säsongens sista match. Borta mot seriesegrande IFK Karlskrona blev det förlust med 35-23.

Annons:

Hultsfred startade annars matchen bra och ledde med 3-1 och vid HHF-ledning med 5-4 tog Karlskrona timeout.

– Vi spelade riktigt bra i inledningen av matchen. Sen fick de lite ordning på sitt spel efter timeouten, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Löfstedt tvingades bryta

I halvtid ledde hemmalaget med 15-8 och till slut blev det alltså förlust med 35-23 för Hultsfred.

– Vi fick gå på ganska kort om folk och det rann i väg lite för mycket. Elias Andersson Landholm skadade sig på uppvärmningen och Tobias Stridh fick stanna hemma på grund av jobb. Dessutom fick både Robin Löfstedt (ryggskada) och Christopher Karlsson (tumskada) utgå i början av den andra halvleken. Det blev lite för tungt och samtidigt mötte vi ett riktigt bra lag. Vi brände för mycket lägen, deras målvakt var sjukt bra. Det gjorde också att de fick kontra in många mål på oss, säger Bo Sundqvist.

Nöjda med nytt kontrakt

Säsongen är nu slut för HHF, som slutade åtta i division två.

– Vi är nöjda med ett nytt kontrakt. Det har varit lite för mycket berg- och dalbana från vår sida, vi måste hitta en mycket högre lägstanivå i framtiden. Vi vill naturligtvis mer, men när det har blivit som det blivit med skador med mera får vi ändå vara nöjda.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt