Annons:

Efter tre raka förluster – äntligen segerjubel för HHF

Jesper Rüdigers HHF tog första segern på lördagen. Foto: Ossian Mathiasson

Efter tre raka förluster – äntligen segerjubel för HHF

Det blev det första segerjublet för Hultsfreds HF den här säsongen. HHF vann med 27-11 mot Värnamo HK.
– Det var jävligt skönt, säger tränaren Jesper Rüdiger.

Annons:

HHF har haft det jobbigt i inledningen av säsongen och förlorat samtliga tre matcher. Med andra ord var det idel glada miner efter den klara segern mot Värnamo HK, 27-11. 

– Äntligen! Det har varit tre tuffa matcher, det var jävligt skönt även om det var sämre motstånd. Vi gjorde vårt jobb även om kvaliteten på det här laget var klart lägre än de tre tidigare lagen vi mött. Det var stor skillnad och ett sämre lag helt enkelt, säger Jesper Rüdiger.

Han var dock nöjd med sitt lags insats, både offensivt och defensivt.

– Vi gör det bra, täpper till bakåt och låter dem inte komma till lätta lägen. De får slita hårt för sina elva mål. Vi maler på både bakåt och framåt, och följer vår matchplan. Vi gör våra mål framåt, men borde kanske ha gjort 10-15 till egentligen. Där går det att önska mer av oss, men bakåt gör vi det ska. 

Adrian Söderpalm blev målbäst med fem pytsar. Elias Andersson Landerholm och Christoffer Sundqvist gjorde fyra var. Både Axel Henriksson och Christopher Karlsson hängde tre. Wiktor Dehlin och Matz Hesselgård gjorde två mål var. 

Anton Tuvesson, Mattias Wahlman, Joel Albertsson och Henrik Böris gjorde varsitt. Lite extra beröm fick Adrian Söderpalm och Joel Albertsson, men ingen föll ur ramen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt