Annons:

HHF värvar på och utanför planen – snart dags för matchpremiär

Hultsfreds HF förstärker spelartruppen och ledarstaben inför division 3-säsongen. Foto: Privat

HHF värvar på och utanför planen – snart dags för matchpremiär

Hultsfreds HF förstärker med ny spelare på niometerslinjen och ny fystränare inför säsongen i division 3. 

Annons:

Med lite mindre än en månad kvar till seriepremiären hemma mot IK Cyrus i division 3 har Hultsfreds HF gjort klart med sina två första nyförvärv.

Klubben värvar på och utanför planen – 19-årige niometersspelaren Elias Hakimi från Kalmar HK och fystränaren Johan Albertsson.

– I Elias ser jag en ung och lovande spelare (född 01) som har ett väldigt bra skott samt bra fart i anfallsspelet. Jag tycker även att han ser spelet på ett sätt som kommer nyttja oss. Han fyller våra behov på niometerspositionerna. Johan är vår nye fystränare. Han kommer även vara med på matcher. Han kommer jobba mycket med det sociala och om det blir skador är han duktig på det, säger nye huvudtränaren Andreas Sundqvist.

Jobbar ni på fler spelarvärvningar?

– Nej, några mer värvningar har vi inte i planerna.

Första testet på lördag

På lördag spelar HHF sin första träningsmatch mot nyblivna division 2-laget Vetlanda, som har de tidigare HHF-spelarna Robin Löfstedt och Ivan Pilipovic i truppen.

– Känslan börjar ta sig. Vi kommer bygga vidare på spelet från förra säsongen och det känns bra. Vi har träningsmatch på Vetlanda på lördag, då får jag lite tydligare besked, säger Sundqvist.

HHF:s motståndare i serien är Västerviks HF, HB 78 Jönköping, IK Cyrus, KFUM Kalmar HK, SK Rigel, KFI Karlskrona HB och Eksjö BK. HK Vaggeryd och IFK Karlskrona U har dragit sig ur serien.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt