Annons:

SM-GULDVINNARE KAN VARA DEN VH JAGAR

Christoffer Törngren, här i HV-tröjan, uppges vara den spetsspelare som VH jagar. Foto: Bildbyrån

SM-GULDVINNARE KAN VARA DEN VH JAGAR

En tidigare SM-guldvinnare fostrad i just Vimmerby Hockey. Det kan vara den spelare som Vimmerby Hockey jagar, enligt uppgifter till kmhockey.se.

Annons:

Just nu pågår en insamling bland supportrar till Vimmerby Hockey för att landa en riktig spetsvärvning till kommande säsong. Totalt vill klubben samla in 70 000 kronor och den 20 maj var insamlingen till "Publikens lirare" uppe i 20 000 kronor. 

Det är VH-supportern Lars-Göran "Nossenbossen" Johansson som dragit igång insamlingen och i förra veckan ville VH:s sportchef Pelle Johansson inte kommentera vem spelaren var.

– Jag vet inte hur mycket jag kan berätta. Jag har pågående kontakt med en spelare som helt klart skulle vara bra för oss, men det ligger utanför min budget. Jag sitter inte på den största budgeten och då är Lasses initiativ uppskattat.

VH-fostrad SM-guldvinnare

Han hoppades då att han skulle kunna berätta mer under den här veckan. Nu skriver bloggaren kmhockey.se att han kan avslöja vem spelare Vimmerby Hockey jagar är. 

"För efter uppgifter från en mycket trovärdig källa så kan jag nu avslöja att det är en annan spelare med mångårig SHL-erfarenhet som är på Vimmerbys radar. Det är nämligen Christoffer Törngren som blir spetsen som kommer in om samlingen når det uppsatta målet på 70 0000 kronor", skriver han. 

Christoffer Törngren som ursprungligen är från Frödinge gjorde sina första hockeymatcher i Vimmerby Hockey innan han lämnade för andra klubbar. På meritlistan finns bland annat ett SM-guld med HV71 och totalt 319 SHL-matcher i både Jönköpingsklubben och Färjestad.

Törngrens senaste klubbadress är Västerviks IK. Vår tidning har sökt VH-sportchefen Pelle Johansson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt