Blytung start på 2019 för VSGF – föll på bortais

Fredrik Petterssons Virserum föll med 3–5 mot Trelleborg. Foto: Ossian Mathiasson

Det nya året började inte bra för Virserums SGF i alltrean. Borta mot Trelleborgs IF blev det förlust med 3–5.

I grundserien fanns det inget lag som kunde stoppa Virserum som vann mot samtliga lag och gick in i alltrean med fint självförtroende.

I alltrean har det inte funkat lika bra och inför kvällens svåra bortamatch mot tvåan Trelleborg hade laget skrapat ihop fem poäng av nio möjliga.

Det nya året inleddes också med en förlust då Virserum tappade en 2–0-ledning till förlust med – mot Trelleborg.

Simon Dahl gjorde 1–0 i mitten av första perioden och Jim Nordh fyllde på med 2–0 i upptakten av andra perioden. Efter 40 minuter ledde Trelleborg med 4–2 och de gjorde även 5–2 i början av tredje perioden. John Höggren reducerade till 5–3 efter 51.14.

Texten uppdateras med kommentarer från Fredrik Pettersson senare under kvällen.