VSGF:S SJUKA KROSS I TOPPMATCHEN – MYCKET NÄRA KVALSERIEN

Virserum vann med hela 13-2 i kväll. Foto: Linus Johansson

Virserums SGF stod för en mäktig kross i kvällens toppmatch i Alltrean hemma mot Trelleborg. VSGF vann matchen med hela 13-2 mot ett Trelleborg som ledde serien innan matchen.

Krossen inleddes redan i den första perioden, där Virserum gick fram till en 4-1-ledning.

I den andra perioden fortsatte krossen och hemmalaget gjorde ytterligare fem mål. De två sista kom i boxplay inom loppet av en minut och gav 9-1 inför den tredje perioden.

Inte heller i den sista perioden slog Virserum av på takten. Trelleborgs mardröm stannade inte förrän hemmalaget hade gått ifrån till 13-2.

Kvällens resultat innebär också att Virserum i stort sett är klart för kvalserien. Med tre matcher kvar att spela har laget nio poäng och 25 plusmål att gå på till femman Halmstad Ravens HK.

Värt att notera är att kedjan med Simon Dahl, Jim Nordh och Andreas Lundgren som så många gånger förr hade rejäl lekstuga. Nordh stod för åtta poäng, Dahl för sju och Lundgren för sex.