Annons:

Drömresa för Måns och Linus – uttagna till cup i Riga

Måns Marttila och Linus Modig är uttagna till en turnering i Riga. Foto: Privat

Drömresa för Måns och Linus – uttagna till cup i Riga

Virserumskillarna Måns Marttila och Linus Modig kommer att få göra en riktig drömresa. Om en knapp vecka åker de till Riga i Lettland för att spela en ishockeyturnering med Future Stars.

Annons:

Future Stars Hockey Academy håller camper för unga hockeyspelare i både Sverige och i utlandet. Under säsongen har de bland annat varit i Virserum vid flera tillfällen och då har spelare från bland annat Sverige, Österrike och Norge varit på plats.

Två VSGF-spelare

Nu har ett lag som ska åka till Riga och spela en turnering för spelare födda 2007 tagits ut. I det laget finns två spelare från Virserums SGF med. Det handlar om centern Måns Marttila (född 08) och målvakten Linus Modig (född 06).

Turneringen, som går under namnet True Riga Hockey Cup, innehåller 24 lag och spelas mellan den 29 och 31 mars. Future Stars kommer då att ställas mot Team 21 (Slovakien), Dnepr 2007 (Ukraina), Ogre Juniors (Lettland), HK Neman 2007 (Vitryssland) och Yantarnaya Zvezda (Ryssland) i gruppspelet.

Camperna som Future Stars Hockey Academu håller i är för spelare som vill det lilla extra med sin hockey och helt klart är det en drömresa som nu väntar för Måns Marttila och Linus Modig.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt