Annons:

IKO-forwarden missar resten av säsongen

Skadorna fortsätter att förfölja IK Oskarshamn. Nu står det klart att forwarden Gustaf Franzén missar resten av säsongen.

Annons:

Gustaf Franzén, men ett förflutet i bland annat SHL-laget Örebro, värvades till IK Oskarshamn efter en framgångrisk säsong i allsvenska BIK Karlskoga senast.

I Oskarshamn hann Franzén med elva SHL-matcher innan han skadade sig (underkroppsskada) i matchen mot Brynäs 17 oktober.

Missar resten av säsongen 

Efter besök hos läkare och specialister har man kommit fram till att Gustaf måste genomgå en operation för att bli frisk från sin skada. Därmed kommer han missa resten av säsongen. Det skriver IK Oskarshamn på sin hemsida.

– Det är så klart tråkigt, men det är en nödvändig operation för att jag ska kunna fortsätta spela hockey på den här höga nivån i framtiden. Jag kommer självklart vara med laget från sidlinjen på den här resan. Tyvärr finns det inget annat alternativ än operation, säger Gustaf Franzén till sajten

Letar ersättare 

Sportchef Daniel Stolt lider med sin spelare:

– Först och främst är det oerhört tråkigt både för Gustaf och för oss. Gustaf har ett tvåårsavtal med oss och vi väljer därför att gå på läkarens inrådan i det här läget för att Gustaf ska kunna spela med oss för fullt kommande säsong. Thomas och jag letar efter en ersättare till Gustaf, berättar han.

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt