Annons:

Tidigare kaptenen återvänder till IKO:

Jonas Engström är tillbaka i IK Oskarshamn efter en kortare sejour i Växjö. Foto: Pixabay

Tidigare kaptenen återvänder till IKO: "Det vi behöver just nu"

Jonas Engström lämnade IK Oskarshamn efter det historiska avancemanget till SHL. Nu, efter några månader i Växjö Lakers, är han klar för en återkomst.

Annons:

Jonas Engström har varit IK Oskarshamns lagkapten under de fyra senaste säsongerna och testade efter SHL-avancemanget lyckan hos Smålandskollegan Växjö Lakers. 

Det blev ingen särskilt rolig period i hans hockeykarriär. Han tappade rollen som assisterande kapten och noterades för endast två assistpoäng på 13 matcher.

Nu är han tillbaka i IKO och har kritat på ett kontrakt som sträcker sig över denna och nästa säsong. Han finns dessutom tillgänglig spel i morgondagens match mot Färjestad. 

”Jag har en minnesbild av Jonas från avancemanget till SHL. En stark ledare både på och vid sidan av isen. Jag tror att det är det vi behöver just nu och ställde frågan till Växjö om det fanns möjlighet att plocka hem Jonas. Det fanns en öppning och vi är glada att vi hittat en lösning. Vi hoppas att Jonas kan hitta tillbaka till den form han var i under kvalspelet förra säsongen”, säger general manager Thomas Fröberg i ett pressmeddelande.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt