Svag insats av Oskarshamn – föll mot Djurgården

Oskarshamn förlorade hemma mot Djurgården i kväll. Foto: Pixabay

IK Oskarshamn blev utan poäng i dagens hemmamatch mot Djurgården. Segern med 4-2 till stockholmarna var helt rättvis.

IKO gjorde en av sina sämre matcher på länge inför en fullsatt hemmahall. Laget hade stora problem med Djurgårdens press och stod för många individuella misstag.

Djurgården tog ledningen med 1-0 i fem mot tre tidigt in i matchen, men IKO:s gigant Simon Deprés utjmämnade. Innan första perioden var slut hade dock Tom Wandell nätat två gånger om för bortalaget.

Fortfarande sist i tabellen

I andra hade DIF flera chanser att utöka, men perioden slutade mållöst. Med åtta minuter kvar gav Tyler Kelleher hemmalaget nytt hopp, men det släcktes av Henrik Eriksson som sköt 4-2 i tom kasse med 40 sekunder kvar.

I och med resultatet ligger Oskarshamn fortfarande sist, på samma poäng som Leksand. Till fast mark skiljer det två poäng. Ingen av spelarna med Vimmerbyanknytning – Markus Modigs, Linus Hultström, Emil Vahlberg – noterades för någon poäng i matchen.