Annons:

JUST NU: MÅLILLA FÅR FORTSATT FÖRTROENDE SOM GP-ARRANGÖR

Det är klart för tre nya GP-fester i Målilla.

JUST NU: MÅLILLA FÅR FORTSATT FÖRTROENDE SOM GP-ARRANGÖR

I kväll kom beskedet att Målilla MK och G&B Arena får fortsatt förtroende som Grand Prix-arrangör. Avtalet gäller för åren 2019, 2020 och 2021.
– Det här evenemanget är inte bara en stor händelse i Målilla utan i hela regionen, säger Patric Engqvist, ledamot i Målilla MK:s styrelse.

Annons:

Målillas avtal som GP-arrangör gick ut efter årets tävling. Redan då kunde vi berätta att mycket talade för en fortsättning och i dag kom bekräftelsen. Det blir Grand Prix-speedway på G&B Arena i ytterligare tre år.

– Vi är väldigt nöjda med att förlänga samarbetet med Målilla MK, det är inte bara den fantasiska racingen som banan inbjuder till som gör den här tävlingen speciell, det är hela grejen med campingen ute vid banan till partyt runtomkring som gör att Målilla är lite unikt i hels SGP-serien, säger Torben Olsen Managing Director på BSI Speedway i ett pressmeddelande.

"Har fantastiska funktionärer"

Från Målillaklubbens ledning är det förstås också klackarna i taket.

– Vi har fantastiska funktionärer som gör detta möjligt, som sliter under GP-helgen och under varje seriematch. Det här evenemanget är inte bara en stor händelse i Målilla utan i hela regionen, säger Patric Engqvist.

Han utvecklar sitt resonemang i en intervju med Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred:

– För klubben betyder det nya avtalet att vi kan fortsätta utveckla vår organisation och allt slipas varje gång man ställs inför en sådan tävling. Vi har gjort ett bra arbete och jag är glad för alla funktionärer som finns i Målilla och jobbar för vår förening. Det är tack vare funktionärerna vi kan få till detta avtal, säger Patric Engqvist. 

"Kan inte vara något annat"

Under årets GP-helg började Målilla MK och BSI samtala om en fortsättning och de har fortsatt och lett fram till tre nya GP-år i Målilla. 

Vad händer nu? 

– Först ska vi titta på när tävlingen ska köras, det har vi inte spikat. Vi ska titta över vår organistion och se hur vi kan spetsa till den. BSI tycker att vi har en fantastisk stab som kan göra det omöjliga varje år. Vi får mycket beröm. 

Hur glad är du för det förlängda samarbetet?

– Jag är superglad och kan inte vara något annat. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt