Annons:

GP-stjärnans besked efter förlusten: ”Vill verkligen stanna i Dackarna”

Maciej Janowski var förstås besviken efter kvällens storförlust, men öppnar för en fortsättning i Dackarna. Foto: Ossian Mathiasson

GP-stjärnans besked efter förlusten: ”Vill verkligen stanna i Dackarna”

Sett över hela säsongen har Maciej Janowski varit Dackarnas bästa förare. Efter förlusten i SM-finalen öppnar han för en fortsättning i Målillaklubben,
– Jag vill verkligen stanna i Dackarna, säger Maciej Janowski.

Annons:

Dackarna hade en mycket jobbig kväll i Eskilstuna och var aldrig nära att vända tvåpoängsunderläget. Till slut blev det förlust med 53-37 i kvällens match.

– Det var en väldigt tuff kväll för oss. Vi lyckades inte hitta rätt setup för att hänga med hemmalaget. De var mycket snabbare än oss, så var det bara, säger Maciej Janowski.

Hur är känslan över att missa guldet?

– Du vet, någon måste förlora och bara en kan vinna. Vi gjorde vårt bästa och det var ändå viktigt. Vi försökte vinna, men det var väldigt tufft i dag. Vi kunde inte göra något.

Har du och Dackarna pratat något om nästa säsong?

– Vi har diskuterat och nu får vi se vad som händer. Jag hoppas att vi kan komma till en överenskommelse. Jag gillar verkligen det här laget och klubben och vill verkligen stanna i Dackarna. Men först måste vi komma överens om några saker och jag tror att vi kommer göra det, säger Maciej Janowski.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt