Annons:

Hancock positiv till fortsättning: ”Deras val nu”

Greg Hancock vill gärna fortsätta i Dackarna över nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Hancock positiv till fortsättning: ”Deras val nu”

Dackarnas gulddröm grusades av Smederna. Greg Hancock var nedstämd efter nederlaget – och hoppas att han får fortsätta i Målillaklubben.
– De har ställt frågan till mig och jag har ett intresse av att fortsätta. Allt låter bra, säger Greg Hancock.

Annons:

Smederna visade sig vara alldeles för bra i kvällens finalretur mot Dackarna och tog en överlägsen totalseger med 18 poäng.  

– Det är tråkigt. Jag har svårt att hitta ett bättre ord. Vi försökte ta hela grejen men Smederna var mycket bättre än oss. Det var inget snack, säger Greg Hancock och lägger till:

– Jag har många grejer som vi kunde ha gjort bättre och som jag kan berätta om men det spelar ingen roll. De var bättre än oss. Vi försökte att hitta rätt hela kvällen och hade några bra heat men det gick upp och ner alldeles för mycket.

Dackarna har drömt om guld hela säsongen men det gick inte vägen. Smederna stal guldfesten framför ögonen på Målillaklubben. 

– Silvermedalj är bra men när man kommer till en final så vill man inget hellre än att vinna. Guld har hela tiden varit vårt mål. Vi har kört och jobbat hårt för det, säger han. 

Positiv till fortsättning

Han har mycket gott att säga om Dackarna och vad de har åstadkommit under året.

– Det här är ett av de bästa lagen som jag har varit i. Det har varit fantastiska människor, det är från styrelsen till de som stänger grinden. För mig är det synd att vi förlorar. Jag hade velat vinna för laget, för mig själv och för hela klubben, säger han. 

Hur går tankarna inför nästa säsong?

– Klubben har frågat mig om jag har ett intresse av att fortsätta och för mig låter det bra. Det är deras val nu, jag väntar på att de ska komma tillbaka. Klubben börjar sitt hårda arbete nu, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt