Annons:

JUST NU: Har gjort sitt i Dackarna – här är hans nya klubb

Pawel Przedpelski är klar för Piraterna. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Har gjort sitt i Dackarna – här är hans nya klubb

Vi har redan berättat att Pawel Przedpelski med största sannolikhet inte skulle bli kvar i Dackarna av snittmässiga skäl. Nu är han klar för nykomlingen Piraterna. Det skriver mvt.se.

Annons:

Pawel Przedpelski gjorde en klart godkänd debutsäsong i Dackarna. Men hans snitt gör att en fortsättning inte var möjlig. Nästa säsong kör polacken istället för Piraterna från Motala.

– Jag fick ett förslag från Piraterna och det gick rätt fort. Jag har varit i Motala två gånger tror jag och den banan är riktigt bra. Så jag är glad över att komma till Motala. Jag har fått höra att laget kan bli bra så jag hoppas vi kan ha riktigt roligt tillsammans, säger Pawel Przedpelski till mvt.se.

Piraternas lagledare Fredrik Staaf säger så här om sitt senaste nyförvärv:

– Pojken har ju en jäkla potential. Men han har inte fått till det riktigt än. Det ska bli jäkligt kul att jobba med honom. Det gäller ju att hitta de där förarna och förädla dem. Det är ju det som Piraterna varit så bra på genom åren. Han är ju bara 23 år men har ändå en hel del erfarenhet och bra stöttning runt sig överallt där han åker. Dessutom ville han verkligen komma hit och det gör det ju extra roligt.

Piraterna har sedan tidigare gjort klart med Daniel Kaczmarek, Jonas Davidsson och Daniel Davidsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt