Annons:

Västervik värvar från Australien: ”Vet att han är revanschsugen”

Morgan Andersson kan räkna in den sista föraren i åttamannatruppen. Foto: Ossian Mathiasson

Västervik värvar från Australien: ”Vet att han är revanschsugen”

Nästa förare in i Västervik Speedways trupp är Sam Masters från Australien. Masters körde för Rospiggarna i Elitserien under 2018 och hade en säsong som var mycket upp och ned.
– Jag vet att han är revanschsugen och vill tillbaka till den nivå han besitter i sina bästa stunder, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

Annons:

Sam Masters, 27, blir Västervik Speedways fjärde nyförvärv inför 2019. Under 2018 representerade han Rospiggarna, Wolverhampton i England och Lublin i Polska andradivisionen.

–Jag är mycket nöjd med att Sam är villig och ta upp konkurrensen om en plats i startsjuan. Han kommer från en säsong som var mycket upp och ner, men jag vet att han är revanschsugen och vill tillbaka till den nivå han besitter i sina bästa stunder. Med Sams signatur så innebär det att vår trupp är tillsatt med de åtta förare på snitt över 0,5 som man har rätt att förfoga över, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

"Mycket att ändra"

Sam Masters säger så här om bytet till Västervik:

– Ser fram emot att representera Västervik nästa säsong. Jag har varit där som motståndare två gånger och det är en bana jag gillar väldigt mycket. Det ska bli roligt att jobba tillsammans med Morgan som jag känner väl genom bland andra Todd Wiltshire (tidigare Västerviksförare), som kommer från min hemstad i Australien. Jag har mycket att ändra på från denna säsong, det arbetet är redan igång och det kommer att fordras om man ska ha en möjlighet att få köra matcher för Västervik då konkurrensen är tuff.

Sam Masters får ingångssnittet 1,291 i Elitserien.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt