Annons:

DACKARNAS SKRÄCK: STJÄRNAN TILL SJUKHUS

Dackarnas stjärna Maciej Janowski fördes till sjukhus efter en krasch i kvällens match i polska ligan. Foto: Ossian Mathiasson

DACKARNAS SKRÄCK: STJÄRNAN TILL SJUKHUS

Dackarna har redan tappat Greg Hancock. I kvällens match i Polen blev dessutom stjärnan Maciej Janowski förd till sjukhus. Janowski kan ha dragit på sig en nyckelbensskada, enligt polska medier. Även Västerviksföraren Krzysztof Buczkowski blev skadad i situationen.

Annons:

Det var i matchen mellan Janowskis Sparta Wroclaw och Grusziadz som olyckan var framm. Janowski kolliderade med både Przemyslaw Pawlicki (Smederna) och Västerviksföraren Krzysztof Buczkowski. Janowski flög in i planket och fick lämna arenan med ambulans. Även Buszkowski såg ut att få riktigt ont av smällen. 

På sin Instagram har den polske stjärnan lagt upp en bild från ett sjukhus där han sitter med droppslang. Janowski tros ha drabbats av en skada på nyckelbenet, men hur allvarlig den är finns det ingen information om i nuläget. På Instagram skriver Janowski att han hoppas att Pawlicki och Buxzkowski klarar sig utan skador.

En skadad Janowski lär det värsta som kan hända Dackarna inför seriepremiären nästa vecka. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt