Annons:

Rekord för Dagens Hultsfred – över 10 000 unika besökare

Vecka 26 blev den bästa veckan hittills för den fortfarande ganska färska sajten Dagens Hultsfred. Totalt noterades 10 688 unika besök och över 100 000 sidvisningar.
– Det är glädjande att allt fler läser sina nyheter på vår sajt, säger Jakob Karlsson, vd och ansvarig utgivare.

Annons:

Dagens Hultsfred noterade rekordsiffror mellan den 25 juni och 1 juli. Totalt hade sajten 10 688 unika besökare och för första gången nådde vi över 100 000 visningar. 

– Vi har varit ödmjuka och vetat att det skulle ta tid att nå dit, men det har gått snabbare än vad vi hade kunnat förvänta oss. Vi är väldigt glada att Hultsfredsborna i allt högre utsträckning väljer oss som det självklara valet för sina nyheter, säger Jakob Karlsson, vd för Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred och fortsätter:

– Samtidigt ser vi fortfarande en stor utvecklings- och förbättringspotential. Det krävs hårt arbete för oss varje vecka för att fortsätta att attrahera läsarna. Utan deras tips är vi ingenting, så fortsätt gärna att tipsa oss.

Ytterligare en stark vecka

Siffrorna för vecka 27 ser i skrivande stund ut att bli minst lika bra som under vecka 26.

– Det är mycket glädjande att vi har kunnat hålla i den starka trenden, säger Jakob Karlsson.

Även utvecklingen på Facebook och DH-appen är mycket positiv. Totalt gillar över 2 400 personer Dagens Hultsfred på Facebook och över 1 000 personer har laddat hem DH-appen.

– Där ser vi också fortsatt stora möjligheter att växa. Att vi kan öka antalet visningar när Facebooks algoritmer gör det svårare för oss gör oss bara gladare. Det visar att man ofta går direkt in på vår sajt, säger Jakob Karlsson. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt