Annons:

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Linus Johansson, Simon Henriksson, Jakob Karlsson och Ossian Mathiasson arbetar på Dagens Vimmerby. Foto: Stefan Härnström

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Om några timmar tar 2018 slut och vi på Dagens Hultsfred vill förstås önska våra läsare ett riktigt gott nytt år.
– Vi vill tacka alla läsare för alla tips och alla förslag på förbättringar som vi får till oss och även för deras intresse för vår hyperlokala och snabba journalistik, säger företagets Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Hultsfred, som ägs och drivs av Dagens Vimmerby AB, har nu funnits i snart ett och ett halvt år och tidningen har utvecklats mycket under året. 

– Vi har ökat omsättningen markant och upplever att vi kraftfullt stärkt vår position och ställning. Trafiken på sajten har dubblerats flera gånger om och ligger nu runt 100 000 visningar per vecka. Vi ser fram emot nästa år med tillförsikt och hoppas att vi ska kunna vässa oss ytterligare, säger företagets vd Jakob Karlsson.

Nästan 4 miljoner visningar

Dagens Vimmerby driver tre hyperlokala sajter i dag: Dagens Vimmerby, Dagens Hultsfred och Dagens Västervik, där den sistnämnde sker genom ett samarbete med Mediapartner. 

 – Vi tar steg för steg mot att bli en allt större regional aktör samtidigt som vi bevarat det lokala fokuset som grundat vår framgång genom åren. Vi ser nu fram emot 2019 och vårt mål är fortsatt att leverera de bästa nyheterna till våra läsare. Vi tänker fortsätta vara snabba och pålitliga i vår rapportering. I Hultsfred ser vi också en stor potential att öka vårt erbjudande till företag när vi nu snittar besöksnivåer som vi hoppas ska vara intressanta för företag och andra organisationer. 

Totalt har vi haft 154 000 unika besökare på sajten under året och antalet visningar landar på cirka 3,9 miljoner.

Vi vill passa på att önska våra läsare på Dagens Hultsfred ett riktigt gott 2019!

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt