Annons:

Besöksrekord på Dagens Hultsfred – ökat med 43 procent

Linus Johansson, Simon Henriksson, Jakob Karlsson och Ossian Mathiasson driver Dagens Hultsfred. Foto: Stefan Härnström

Besöksrekord på Dagens Hultsfred – ökat med 43 procent

Vecka 18 blev Dagens Hultsfreds bästa vecka hittills med 150 448 sidvisningar. Sedan årsskiftet har DH ökat med 43 procent.
– Det är en väldigt positiv utveckling som vi hoppas kommer hålla i sig och öka ytterligare, säger DH:s ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Medieföretaget Dagens Vimmerby AB startade Dagens Hultsfred i september 2017 och utvecklingen har fortsatt under 2019. Vecka 18 nådde DH en ny milstolpe med hela 150 000 sidvisningar.

– Vi ser dels att fler och fler kommuninvånare hittar till oss och dels att våra artiklar genererar mer trafik överlag. Kan vi stabilisera oss runt 150 000 visningar per vecka vore det fantastiskt för oss. Nu är vi uppe på nivåer som verkligen borde vara attraktiva för kommunens företag och man kan vara säker på att träffa den lokala befolkningen genom att synas hos oss.

Samtliga tre tidningar i företaget – Dagens Vimmerby, Dagens Hultsfred och Dagens Västervik – hade 614 000 visningar vecka 18, vilket också är nytt rekord.

– I Vimmerby ligger vi stabilt runt 315 000 visningar medan vi ökar snabbare i Hultsfred och Västervik. Det är helt naturligt med tanke på att DV är den av våra produkter som funnits längst.

 Fler använder appen

DH publicerar cirka 15-20 artiklar om stort och smått i Hultsfred varje dag – helt gratis för alla.

– Dagens Hultsfred är en satsning på relevanta nyheter som är tillgängliga för alla och vi är förstås väldigt glada för att fler och fler hittar till oss.

I dag har DH-appen, som laddas ned på Google Play eller Appstore, 2 850 användare.

– Där har vi fördubblat antalet användare sedan årsskiftet och det tickar på i strid ström. Att få fler att följa oss genom appen är en nyckel för oss och ju mer vi kan snabba på vår utveckling desto bättre produkt kommer vi kunna producera.

Har du åsikter om vår produkt eller ett nyhetstips? Tveka inte att kontakta oss via våra kanaler eller genom mail till redaktion@dagenshultsfred.se.  

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt