Annons:

DH släpper nytt magasin – sätter fokus på näringslivet

Vårt nya magasin går nu att läsa digitalt. Foto: Ossian Mathiasson

DH släpper nytt magasin – sätter fokus på näringslivet

I slutet av förra veckan delades Dagens Hultsfreds nya magasin ut till samtliga hushåll i Vimmerby och Hultsfred. Den nya tidningen sätter fokus på näringslivet i de två kommunerna.
– Det blev en trevlig tidning med mer tidlösa artiklar som kompletterar vår nyhetsrapportering på sajterna på ett fint sätt, säger Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Vimmerby AB, som driver nättidningen Dagens Hultsfred, ger ut fyra magasin per år och förra veckan släpptes årets nya tema. I tidningen sätter vi fokus på näringslivet i Vimmerby och Hultsfred med en mängd olika artiklar om näringslivet i våra kommuner.

– I magasinet finns det artiklar om stort och smått, från traktens största företag till egenföretagare. Vi gör även en del nedslag på arbetsplatser och möter bland annat 86-årige Ragnar som älskar sitt jobb, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare.

Tidningen delas ut i print till närmare 15 000 hushåll i Vimmerby och Hultsfred. Självklart går den även att läsa digitalt – vilket du kan göra här.

– Våra magasin ska skilja sig mot den snabbare nyhetsrapporteringen på våra sajter och vi hoppas att våra läsare ska uppskatta inriktningen på näringslivet. Nästa magasin för vår del blir julmagasinet i början av december.

Trevlig läsning!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt