Annons:

DH bjuder coronadrabbade företag på gratis annonsering

Dagens Hultsfred bjuder alla företag som drabbats av coronakrisen på tre dagars gratisannonsering.

DH bjuder coronadrabbade företag på gratis annonsering

Många verksamheter i vår kommun har drabbats mycket hårt av coronapandemin. Nu vill vi visa vårt stöd och bjuder drabbade företag och föreningar på tre dagars gratisannonsering på vår sajt.
– Vi hoppas att det ska kunna ge lite hopp i den svåra tid vi lever i, säger Dagens Hultsfreds ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Flera sektorer i samhället har på mycket kort tid fått helt ändrade förutsättningar – inte minst den fysiska handeln.

– För att bevara den handel som finns i Hultsfred behöver både medborgare och företag visa ett lokalt engagemang. Vi är enda tidningen med hundra procent fokus på Hultsfred och därför känns det helt naturligt att visa vårt stöd på detta sätt, säger Jakob Karlsson.

 Förbättrade siffror

Även Dagens Hultsfred, som drivs av mediabolaget Dagens Vimmerby AB, har förstås drabbats negativt av krisen.

– De lokala annonsköpen minskar och evenemangs- och platsannonseringen är i stort sett helt utraderad. Samtidigt har vi en extremt slimmad organisation med nästan inga fasta kostnader, vilket gör situationen hanterbar såhär långt. Förbättrade besökssiffror, där vi nu snittar 15 000 unika besökare och 176 000 visningar per vecka, mildrar vårt tapp och den lindringen vill vi att fler ska kunna få del av.

Gör såhär! 

Såhär gör du för tre dagars gratis annonsering:

  • Skicka in en färdig annons på 320 x 350 pixlar till annons@dagensvimmerby.se
  • Berätta hur krisen slagit mot din verksamhet och vilka dagar som du vill att annonsen ska gå samt en länk till annonsen.

– Vi hoppas att så många som möjligt ska nappa på den här möjligheten. DH skapades för att serva medborgarna med riktigt bra lokaljournalistik, men också för att ge lokala företag möjlighet till lokal digital annonsering som ligger lägre i pris än Facebook och Google. För oss är den lokala marknaden alltid viktigast.

Erbjudandet gäller både befintliga och nya kunder.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt