Målilla på väg att vända – då rasade laget ihop totalt

Lucas Eberhardsson blev tvåmålsskytt för Målilla men laget föll efter en blek figur. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla gjorde ingen vidare insatsen i hemmapremiären. De hämtade upp till 4–4 men föll med 4–8 mot Stjärnan.

Målilla har stått för en helt klart godkänd säsongsinledning med tre poäng på två matcher och endast fyra insläppta mål på två matcher.

I kväll var det mesta som bortblåst.

Målillas insats i hemmapremiären mot Stjärnan höll ingen vidare nivå och laget föll efter en blek avslutning med 4–7.

I första halvlek var det få saker som stämde och i slutet av halvleken gjorde Stjärnan 2–1. Målilla gick sedan ikapp till 4–4 efter mål av Lucas Eberhardsson (hans andra mål för kvällen), Daniel Skoog och Hampus Göransson.

När Göransson gjorde 4–4 i 72:e minuten tydde det mesta på att Målilla skulle vinna matchen men laget rasade ihop fullständigt

Stjärnan gjorde tre raka mål inom loppet av fem minuter och det avgörande 8–4-målet kom med två minuter kvar att spela.