Annons:

Tre svenska mästare hyllades av kommunen – fick ta emot guldplaketter

Andreas Harrysson, Wilma Svensson och Daniel Gustafsson prisades av Hultsfreds kommun i dag. Foto: Linus Johansson

Tre svenska mästare hyllades av kommunen – fick ta emot guldplaketter

Wilma Svensson, Andreas Harrysson och Daniel Gustafsson har alla vunnit SM-guld under årets fyra första månader. I dag hyllades de av Hultsfreds kommun och fick motta kommunens guldplakett.
– Vi är stolta över era insatser, säger Peter Adolfsson, kultur- och fritidschef på Hultsfreds kommun.

Annons:

Hultsfreds kommun har som tradition att prisa SM-guldmedaljörer med en guldplakett. I eftermiddags delades plaketter ut till Wilma Svensson, Andreas Harrysson och Daniel Gustafsson.

För lite drygt en månad sedan tävlade Hultsfredstjejen och friidrottstalangen Wilma Svensson i USM, som avgjordes i Växjö. Wilma, som tävlar för Oskarshamn, sprang hem guldet på 200 meter i F15/16-klassen. Det blev dessutom ett SM-brons på 60 meter.

Tre SM-medaljer

Nästa SM-guldmedaljör som prisades av kommunen var dartspelaren Andreas Harrysson från Målilla. För en dryg månad sedan försvarade han sitt SM-guld i dart när mästerskapen avgjordes i Uppsala.

Pingisspelaren Daniel Gustafsson från Hultsfred har inte varit sämre han. När para-SM avgjordes för drygt en månad sedan var det Daniel som tog hem SM-guldet i singelspelet. Dessutom blev det två silvermedaljer i lagspelet.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt