Annons:

  • HFK föll mot HM IS – profil dök upp på hemmabänken

    HM IS slog HFK med 3-1. Foto: Simon Henriksson

  • HFK föll mot HM IS – profil dök upp på hemmabänken

    Profilen Torbjörn Allvin dök upp på hemmalagets bänk.

HFK föll mot HM IS – profil dök upp på hemmabänken

Två sexpoängare möttes i Hjältevad på kristi himmelsfärdsdag. Det var hemmalaget HM IS – med en ny profil på tränarbänken – som vann med 3-1.
– Vad besviken jag är, suckar HFK-tränaren Anders Larsson.

Annons:

Hemmalaget HM IS fick en drömstart när Kalle Hjelmland gjorde 1-0 redan i den åttonde minuten. Erik Stejdahl fyllde på med 2-0 med knappt tio minuter kvar av halvleken. Charlie Olsson reducerade snyggt till 2-1 alldeles slutet i första halvlek och gav HFK visst hopp inför den andra.

– Första halvlek är så uruselt dålig av oss. Vi gör alla fel vi kan tänkas göra. Visst, vi saknar några spelare, men vi får inte gå in med den här inställningen. Jag har frågat spelarna om de tror att vi är världsmästare. I den här serien kan vi inte jogga hem några matcher. Vi gör allt fel. Vi ska ha högt bolltempo, inte kladda på bollen, ha spelbredd och löpningar. Det finns ingenting av det i den här matchen. Jag är riktigt besviken, säger HFK:s tränare Anders Larsson.

Hans lag höjde sig något i den andra halvleken, ansåg han.

– Men det är långt ifrån bra. Jag sa till killarna efteråt att det här var den sämsta matchen sedan jag kom hit. Vi går på HM:s spel för lätt och vi vinner inte en närkamp. Nä, det var riktigt dåligt.

Profilen dök upp på hemmabänken

Kristoffer Oskarsson gjorde 3-1 för hemmalaget i den andra halvleken. HFK fick se sig besegrat och möter nu Tuna redan på måndag.

– Det blir inte lättare. Vi hade tre, fyra stycken som inte var tillgängliga och all heder åt de spelare som ställde upp och som inte tränat, men det får inte se ut så här. 

Den ende som kvitterade ut ett godkänt betyg var Charlie Olsson.

– Han river och sliter och det borde smitta av sig, men det verkar inte så.

Något annat som av många säkert noterades var att tränarprofilen Torbjörn Allvin oannonserat dök upp på Hjältevad/Mariannelunds tränarbänk. Han har de senaste åren varit mest förknippad med Djursdala SK och Storebro IF, men fanns nu bredvid Andreas Stejdahl. 

Allvin såg ut att haft ett antal fingrar med i klubbens fasta situationer, vilket inte minst märktes vid de otaliga hörnor laget hade i matchinledningen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt