VH SPÄNDE MUSKLERNA - SUPERDUON LEVERERADE IGEN

Vimmerby Hockey imponerade genom att besegra Kristianstad med 4-1. Foto: Linus Johansson

Vimmerby Hockey spände musklerna i dagens hemmamatch mot Kristianstads IK. Efter en mycket bra insats gick VH segrande ur striden med 4-1.

Det var Vimmerbys superheta duo Markus Modigs och Jesper Kokkonen som visade vägen.

Åtta minuter in i matchen gjorde Modigs 1-0, hans femtonde mål för säsongen. Och efter att Hampus Harlestam gjort 2-0 en bit in i den andra perioden och Acke Ringström reducerat till 2-1 strax innan pausvila var det dags för Jesper Kokkonen att kliva fram.

Kokkonens fjortonde mål för säsongen fram till 3-1, tre minuter och 21 sekunder in i den tredje perioden, avgjorde tillställningen. I slutet av matchen fyllde Mattias Wigley på med 4-1 i öppen kasse.

Värt att notera i övrigt är att Kokkonens och Modigs kedjekamrat, Jakob Karlsson, assisterade till tre av VH:s mål.