Annons:

Nu är byggnationen påbörjad! Uppföljaren till succéerna brf Stören & brf Rönnbärsgatan har fått arbetsnamnet brf Stubingränd med referens till den geografiska placeringen precis nordöst om Stubingränd i den östra delen av Hultet känt som attraktiva Stenshult.  

PROJEKTET ÄR BYGGSTARTAT! En bostadsrättsförening bestående av ytsmarta & hållbara radhus i två plan, vackra träbyggnader som smälter in i miljön & bland befintlig villabebyggelse. Här kommer det erbjudas två varianter av boenden, radhus i två plan, 94 kvm om 4 r.o.k respektive 107 kvm om 5 r.o.k. 2st parkeringar med en förberedd laddbox. I direkt anslutning till varje bostad ingår en egen privat trädgård, utöver de gemensamma grönytor området erbjuder.  

Närheten till natur, friluftsaktiviteter & samtidigt bekvämt avstånd till förskolor, skola, idrottsanläggningar & centrala Vimmerby skapar optimala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde, anpassat för såväl barnfamiljen som aktiva människor i alla åldrar.  

ARKITEKTENS TANKE & ORD om interiör & planlösning:  "- Entréplanet är husets sociala nav & kännetecknas av den öppna planlösningen mellan kök- vardagsrum. Vardagsrummet leder dig ut på altanen som med hjälp av det egna förrådet & skärmväggar skapar en privat oas. På entréplanet finns det även en hall med förvaring samt en kombinerad dusch-toalett- & separat tvättutrymme.  

Övre plan är mer privat & består av ett föräldrasovrum, ett badrum samt 2 eller 3 mindre rum vilka passar bra till barnrum, kontor eller varför inte gästrum."  Vi på Fastighetsbyrån är oerhört stolta & glada över att återigen givits förtroendet att sköta försäljningen. Vi bjuder härmed in till möjligheten för Dig att anmäla ditt intresse för denna spännande & banbrytande nyproduktion.   

Ring 0492-140 10 eller fyll i intresseanmälan så är Du ett steg närmare Ditt nya drömboende!

TA KONTAKT HÄR

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt