Annons:

Tomas Söreling menar att idrotten skapar en trygg uppväxt för unga.

DEBATT: Idrotten skapar trygg uppväxt för unga

Vi socialdemokrater tror att starka folkrörelser stärker demokratin och hela vårt samhälle. Därför är samarbete med föreningslivet, särskilt idrottsrörelsen, en självklarhet för oss. Magdalena Andersson har gått ut med ett vallöfte om ökade resurser till idrotten för fler idrottsledare. 

Annons:

I Kalmar län har vi en stark föreningskultur och starkt idrottsliv. Oavsett kommun livar sportengagemanget upp varenda by. Det spelar ingen roll om det är fotboll, ridning eller tennis. Idrott och föreningslivet skapar gemenskap, engagemang och stärkt folkhälsa. 

Socialdemokraterna vill stärka och värna föreningslivet i Hultsfreds kommun. Alla barn ska ges en möjlighet till en aktiv och meningsfull fritid, oavsett storlek på föräldrarnas plånbok. Därför välkomnar vi Magdalena Andersson besked om att om

Socialdemokraterna får fortsätta styra Sverige kommer det bli ökade resurser till idrottssverige. För ökad folkhälsa, landsbygdsutveckling och för bättre integration. Främst i utsatta områden kommer resurserna stärkas. Vi vill ha fler idrottsledare som kan engagera ungdomar i föreningsliv. Då minskar riskerna att ungdomar hamnar i utanförskap och kriminalitet. Vi vill skapa mer lärande och rörelse under eftermiddagarna för barn i utsatta områden. 

En röst på Socialdemokraterna är en röst för stärkt föreningsliv i Hultsfreds kommun och hela Kalmar län. För mer idrott och en bättre folkhälsa. För en stark och levande landsbygd. För ett tryggt samhälle för barn att växa upp i. 

Tomas Söreling (S) kommunalrådskandidat i Hultsfreds kommun

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt