Annons:

DEBATT: Inget mer flum, ställ krav på migranter!

Anton Liljegren Johansson. Foto: Pressbild

DEBATT: Inget mer flum, ställ krav på migranter!

Svensk kultur har länge demoniserats av både socialister såväl som liberaler. Man har påstått att svensk kultur skulle kunna få samma konsekvenser som att installera en auktoritär, extremnationalistisk regering. Denna syn på svensk kultur är en av förklaringarna till den misslyckade assimilering som förra regeringen stökade till med, när man främjade mångkultur framför det svenska. Vi i Ungsvenskarna vill att den svenska kulturen ska gå före flummet som förra regeringen gynnade.

Annons:

Att det finns något som binder samman landet och skapar gemenskap håller nog de allra flesta med om. Dock förstår inte partierna på vänsterkanten vad gemenskap egentligen handlar om. De verkar tro att gemenskapen magiskt uppstår när man sätter människor från vitt skilda kulturer i samma bostadsområde och ber dem snällt att anpassa sig till Sverige och vår kultur.

Gemenskapen mellan landsmännen växer såklart, men svenskarna flyttar ifrån de stadsdelar som blivit fyllda med språk och kulturer från fjärran. Det är inte svenskarna som ska anpassa sig. Det är de invandrade som måste krävas på att anamma det svenska, i mycket större omfattning än i dagsläget.

*

Vi i Ungsvenskarna vill istället sätta krav på migranter som kommer hit och se till att de anpassar sig till den svenska kulturen och de svenska värderingar. När vi sätter krav på migranter som kommer hit kommer det istället att skapa en gemenskap och tillhörighet som annars inte vore möjlig. Detta kommer på så sätt att minska risken för att parallellsamhällen växer fram och även minska risken för att fler unga blir indragna i gängkriminalitet.

Det är också viktigt att de anpassar sig till svensk kultur och svenska värderingar för att kunna bevara den nationella identiteten. Den nationella identiteten bevaras genom att stå fast vid våra värderingar och traditioner vi håller kärt. Sverige är unikt bland andra länder och det som gör att Sverige känns som hemma. Men om de som kommer hit inte integrerar sig och anpassar sig kommer det vara nästintill omöjligt att bevara den nationella identiteten.

*

Det är viktigt att bevara den nationella identiteten till stunder där folket i landet möter tuffa och svåra motgångar. Den nationella identiteten är fundamental för att finna gemenskap, tillhörighet och trygghet, något som utgör grunden för ett välfungerande samhälle.

Sammantaget tycker vi i Ungsvenskarna att det är en självklarhet att man ska sätta hårdare krav på de som invandrar till Sverige. Detta för att minska risken för att det skapas parallellsamhällen och samtidigt ha en stark identitet som hjälper i motgångar. Om du vill ha ett Sverige där man sätter landets sammanhållning framför segregation och utanförskap är Ungsvenskarna förbundet för dig.

Anton Liljegren Johansson
Kontaktperson
Ungsvenskarna Kalmar län

Gabriel Norman 
Kontaktperson 
Ungsvenskarna Skåne

 

Ville Alm 
Kontaktperson 
Ungsvenskarna Blekinge

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt