Annons:

SMÅLAND: KRITISKT SKADADE MANNEN DÖD EFTER MORGONENS SVÅRA OLYCKA

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

SMÅLAND: KRITISKT SKADADE MANNEN DÖD EFTER MORGONENS SVÅRA OLYCKA

Den man som på torsdagsmorgonen fördes allvarligt skadad till Höglandssjukhuset efter en arbetsplatsolycka i Vetlanda, har nu avlidit. Det meddelar polisen på torsdagsförmiddagen.

Annons:

Det var strax efter klockan 06 på torsdagsmorgonen som polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Hammargatan i Vetlanda där en allvarlig olycka inträffat.

På plats kunde man konstatera att en person hade blivit påkörd av en större personbil och sedan hamnat under den. Polisen beskrev olyckan som ”mycket allvarlig”.

Räddningstjänstens ledningsoperatör i Jönköping berättade på torsdagsmorgonen att man fick använda luftkuddar för att lyfta fordonet och på så sätt få loss den drabbade personen som låg fastklämd under fordonet.

Anhöriga underrättade

Den skadade, en man i 40-årsåldern, fördes kritiskt skadad till Höglandssjukhuset i Eksjö, men hans liv gick inte att rädda. På torsdagsförmiddagen meddelade polisen att mannen avlidit av de svåra skador han ådrog sig.

Händelseförloppet är på torsdagen ännu inte klarlagt av polisen, utan polisen jobbar med att få en bild av vad som har inträffat. Olycksplatsen är avspärrad och man har pratat med personer som har befunnit sig i närheten för att få mer information om händelsen. Även kriminaltekniker är på plats.

Mannens närmaste anhöriga är enligt polisen underrättade om det inträffade.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt