Annons:

VÄG STÄNGDES AV I GRANNKOMMUNEN – MÄN GRIPNA OCH ANHÅLLNA FÖR GROVT BROTT

Foto: Genrebild

VÄG STÄNGDES AV I GRANNKOMMUNEN – MÄN GRIPNA OCH ANHÅLLNA FÖR GROVT BROTT

Två män anhölls på lördagskvällen misstänkta för människorov och grov misshandel. De båda greps i anslutning till ett fordon på E22 i Oskarshamns kommun, och i samband med polisinsatsen stängdes europavägen av under närmare en timmes tid.

Annons:

Det var vid 11-tiden på lördagsförmiddagen som två personer, båda män i 40-årsåldern, greps vid en insats på E22 i höjd med Påskallavik, Oskarshamns kommun. På platsen fanns även en person som togs med ambulans till sjukhus.

I samband med polisinsatsen stängdes E22 av under närmare en timmes tid, och bilen som de berörda färdades i togs i beslag och bärgades från platsen.

Polisen förtegen

På lördagskvällen meddelade polisen att de båda har anhållits misstänkta för människorov och grov misshandel. I övrigt är man ytterst förtegen om händelsen.

– Tyvärr kan jag inte gå in på någonting kring ärendet. Det är hög förundersökningssekretess som råder. Förundersökningen leds av jourhavande åklagare och det kommer hållas vidare förhör med både målsägande och de anhållna, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens regionledningscentral i Malmö.

Målsägaren som fördes till sjukhus har på lördagskvällen kunnat lämna sjukhuset.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt