Annons:

Flera skadegörelser i samma område – polisen misstänker samband

Från Flöjtstigen och Pukstigen i Hultsfred rapporteras flera skadegörelser som har inträffat under natten mellan måndag och tisdag.

Annons:

En målsägande på Flöjtstigen har uppgett att en lykta vid ytterdörren har blivit förstörd och slängd utanför bostaden någon gång mellan 22.00 på måndagen och 08.00 på tisdagen. 

En annan målsägande på Flöjtstigen anmäler att någon har rivit ner ett staket. Personen vaknade av ett ljud mitt i natten (klockan 02.00), tittade ut och kunde inte se någon brottslighet. På morgonen observerade målsägande att någon hade rivit ner staketet. 

Polisen kan se ett samband

På Pukstigen, som ligger i närheten av Flöjtstigen, har det också inträffat skadegörelse på ett staket. Det är ett trästaket med stolpar på 15 meter som har förstörts. Det finns ingen misstänkt för skadegörelserna. 

Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn berättar att det kan finnas ett samband mellan händelserna som inträffade i samma område. 

– Det känns som att det kan finnas ett samband, det är inte så vanligt att man river ner staket, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt