Annons:

Chaufför nekade resenär inträde på bussen – blev hotad

En man i okänd ålder misstänks för att ha hotat en busschaufför. Detta efter att mannen nekats bussresa från Hultsfred.

Annons:

Händelsen ska ha inträffat vid 16.30-tiden på onsdagen efter att en passagerare försökt kliva på en buss på Västra Långgatan i Hultsfred utan giltig biljett och blivit nekad inträde. 

Efteråt ska passageraren visat ett okänt föremål innanför jackan och hotat busschauffören. Faktum är att den misstänkte mannen fick åka gratis dagen innan för att han hade tappat bort sin plånbok. 

– Villkoret för att han fick åka med var att han betalade nästa gång och det skulle han göra. Dagen efter försökte han betala för två personer med sitt skolkort och chauffören förklarade att det inte gick. Han svarade med att han kunde betala med kontanter, vilket är inte genomförbart. Då öppnade den misstänkte mannen sin jacka och visade någonting innanför jackan som han skulle använda om inte busschauffören tog emot pengarna, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn. 

Vad det var för föremål innanför jackan är okänt. Den misstänkte mannen är fortfarande på fri fot och beskrivs, enligt polisanmälan, som en muskulös man från Mellanöstern med svart jacka, mörka jeans och keps.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt