Annons:

Inbrott i stor industrilokal i natt – oklart vad som har stulits

Under natten mellan onsdag och torsdag begicks ett inbrott i en industribyggnad i Hultsfred. Det är dock oklart vad och hur mycket som har stulits.

Annons:

Under natten mellan måndag och tisdag drabbades Allbygg i Hultsfred av en omfattande stöld av drygt 100 verktygsmaskiner till ett värde av en halv miljon kronor. Även NCC utsattes för ett inbrott i en container på en arbetsplats på Norra Oskarsgatan. 

Nu har det hänt igen. 

Under natten mot torsdag har någon eller några gärningspersoner brutit sig in i Farson-fastigheten, en stor industrilokal på 5 000 kvadratmeter.

– De har klippt hål i stängslet, forcerat en stor vikport som är fem-sex meter bred och tagit sig in i fastigheten. Sedan vet jag inte vad som är stulet. Vi får inte gå in förrän polisen har kommit och gjort sin undersökning, säger Inge Hyckenberg, som äger fastigheten, till DH. 

Hyckenberg berättar att fastigheten används som lagerlokal av maskiner och containrar. Nu väntar han bara på att polisen ska anlända.  

– De har sagt att de kommer. Ärendet blir säkert nedlagt, så det är egentligen ingen idé att anmäla det men nu gjorde jag det, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt