Annons:

STORBRÅK I VIMMERBY - TVÅ PERSONER MISSHANDLADE

Ett storbråk i centrala Vimmerby på juldagsnatten har resulterat i att två anmälningar om misshandel har upprättats. Bland annat ska en man ha fått ta emot flera sparkar och slag.

Annons:

Det var en polispatrull som fanns på plats på Club Primes juldagsfest som uppmärksammade bråket, som inträffade vid tretiden på natten på motsatt sida av Södra Industrigatan, i anslutning till en obemannad bensinmack.

Där ska ett antal ungdomar i olika grupperingar ha rykt ihop med varandra och åtminstone två personer ha blivit misshandlade – en man i 20-årsåldern och en pojke i 15-årsåldern.

Slag och sparkar

20-åringen ska enligt anmälan ha fått ta emot både slag och sparkar av flera för honom okända gärningspersoner. Minst ett namn på misstänkt gärningsman ska dock ha getts av vittnen på platsen.

Även en pojke i 15-årsåldern ska ha fått ta emot slag i samband med bråket, och även där är en anmälan om misshandel upprättad.

Misstänks för narkotikabrott

En av de målsägande är hemmahörande i Vimmerby kommun, medan den andra är bosatt i en grannkommun till Vimmerby.

I samband med bråket togs även en person, en annan man i 20-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott samt eget bruk.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt