Annons:

Alkohol stals och förtärdes på hotell – förövarna kom undan

En eller flera personer bröt sig in på Hotell Hulingen på måndagen. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Alkohol stals och förtärdes på hotell – förövarna kom undan

Hotell Hulingen i centrala Hultsfred utsattes för ett inbrott på måndagen. Ett okänt antal personer bröt sig in på hotellet, stal alkohol och försvann från platsen när de blev påkomna. 

Annons:

Det var på måndagskvällen som några polispatruller larmades till Hotell Hulingen i Hultsfred med anledning av ett inbrott där någon eller några hade tagit sig in på hotellet på ett okänt sätt och tillgripit diverse alkohol i baren som man har förtärt på ett av hotellrummen.

Personalen hörde röster från ett rum och när de öppnade dörren så var det en kvinna som sa att hon skulle lämna rummet. När polisen kom till platsen så var inte kvinnan kvar och det är oklart om det fanns fler personer på hotellrummet. 

– Vi vet inte vem kvinnan är men hon beskrivs som 170 centimeter lång, ska ha mörkrött och lockigt hår och är cirka 35-45 år, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn och fortsätter:

– Vi tror att inbrotten har inträffat den 5 januari (söndagen), då gick inbrottslarmet klockan 04.45. Det var förmodligen när man har varit i baren och tagit alkohol. Oklart hur de länge de har uppehållit sig där. 

Polisen var på plats med ett par patruller under måndagskvällen och utförde en form av husrannsakan med tillstånd från hotellägarna. 

”Vi har goda skäl att tro att obehöriga personer har varit där inne”, sa Rickard Lundquist, presstalesperson vid polisens regionledningscentral, till DH under gårdagskvällen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt