Annons:

JUST NU: STORT POLISPÅDRAG I STOREBRO

Flera poliser är på plats vid adressen i Storebro. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: STORT POLISPÅDRAG I STOREBRO

Polisen genomför en stor insats vid en bostad i Storebro. På samma adress skedde en mordbrand i september. Vid 12.15-tiden bekräftar polisen att det handlar om ett misstänkt mord.

Annons:

Under förmiddagen har vår tidning fått in flera uppgifter om en polisinsats vid en bostad i Storebro. Flera poliser och tekniker ska ha funnits vid platsen enligt uppgifterna – och det handlar om samma adress som bilbranden i september. Om händelserna hänger ihop är förstås för tidigt att säga. Polisen har även knackat dörr i området. 

Polisen är mycket förtegen om händelsen.

– Vi har patrullbil där, men jag kan inte uttala mig om det i nuläget. Jag går inte in på något, säger Ledningcentralens Patric Fors. 

– Vi utreder ett brott, men vad det är för brott kan jag inte säga, berättar Cecilia Brick, vid enheten för grova brott i polisområde Västervik.

Presstalespersonen Robert Loeffel vill inte lämna någon kommentar utan hänvisar till senare uppgifter från ledningscentralen.

Vår tidnings reporter Ossian Mathiasson är vid platsen och vi rapporterar mer så fort som möjligt. 

Uppdatering: Vid 12.15-tiden bekräftar polisen att en kvinnan hittats avliden i bostaden. Två män har anhållits, misstänkta för mord. Läs mer här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt