Annons:

Freddies stulna bil återfanns efter efterlysning

Freddie Broms stulna bil återfanns efter en efterlysning på sociala medier. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Freddies stulna bil återfanns efter efterlysning

Freddie Broms från Målilla fick sin bil stulen utanför jobbet tidigare i veckan. I dag återfanns den stulna bilen på Coops parkering i Blomstermåla. 
– Genom mitt Facebook-inlägg fick jag reda på mycket, säger Freddie Broms.

Annons:

Det var på onsdagskvällen som Freddie Broms från Målilla upptäckte att någon eller några personer hade stulit hans bil, en Mercedes, utanför hans arbetsplats. Han publicerade ett inlägg på Facebook om att bilen hade blivit stulen och fick bra gensvar. 

– Jag tänkte mest hur, när och varför? Det är ändå en gammal Mercedes så den har inget större värde. Genom mitt Facebook-inlägget fick jag reda på mycket, näst intill vilka det är som har gjort det, säger Freddie Broms. 

Anträffades på parkering

Tack vare efterlysningen på Facebook fick han reda på att bilen stod på Coops parkering i Blomstermåla. 

– Jag ringde till polisen och sa att bilen stod där, då åkte de dit och såg att den stod kvar på platsen. De ringde tillbaka till mig och bad mig att komma och hämta den. Det ville jag inte göra, jag vet inte hur den har blivit behandlad eller vad det är för människa som har kört den. Jag ringde försäkringsbolaget och fixade bärgare som tog den till en bilverkstad i Oskarshamn för undersökning, säger Broms.

Det är bland annat punktering på ett hjul och Broms vet inte vad han ska göra bilen. 

– De har förmodligen kört rätt så hårt med den. Den var nytvättad när jag ställde den där jag ställde den. Nu såg den ut som en folkracebil. Den är inte bucklig och förstörd men det ser ut som att de har kört med bilen på grusvägar. Jag vet inte hur de har behandlat den och det finns ingen garanti för att bilen är som den ska. 

En polisanmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt