Annons:

HULTSFREDSBO MISSTÄNKS FÖR UPPREPAD KRÄNKNING AV SAMBO

En man i 20-årsåldern från Hultsfreds misstänks för grov kvinnofridskränkning och stöld. Foto: Ossian Mathiasson

HULTSFREDSBO MISSTÄNKS FÖR UPPREPAD KRÄNKNING AV SAMBO

En man i 20-årsåldern i Hultsfred misstänks för grov kvinnofridskränkning av en kvinna i 20-årsåldern som har pågått under den senaste månaden.

Annons:

Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn berättar att upprinnelsen till kvinnans anmälan är en händelse som inträffade på tisdagskvällen. 

– En man i 20-årsåldern ska ha slagit, knuffat och sparkat en kvinna i 20-årsåldern som han har en relation med. I anmälan framkommer det att det har hänt vid flera tidigare tillfällen från 12 december till 19 januari. Det är därför det rubriceras som grov kvinnofridskränkning, säger Anders Hultman. 

Hur många gånger har det hänt?

– Jag har ingen information om det men det står upprepade förolämpningar. Man får hålla ytterligare förhör med henne om vad det är för händelserna.

Han misstänks också för stöld då han har tagit kvinnans mobiltelefon. Händelserna har inträffat i en lägenhet i Hultsfred under den senaste månaden. Misstänkt och målsägande har en relation med varandra och den misstänkte mannen är inte gripen, enligt Hultman. 

– De ska vara sambos och det rör sig om upprepade kränkningar. Han har misshandlat henne och när man gör det upprepade gånger så blir det grov kvinnofridskränkning. Det står inte ofta det har hänt men det har hänt från den 12 december och framåt vid flera tillfällen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt