Annons:

Polisens fokusgrupp läggs på is – oklart om det är tillfälligt eller för alltid

Polisens fokusgrupp har jobbat mycket med narkotikabrott i norra Kalmar län men nu läggs gruppen på is. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Polisens fokusgrupp läggs på is – oklart om det är tillfälligt eller för alltid

Polisens fokusgrupp på narkotika och trafikbrott har skördat skörda framgångar de senaste åren. Nu kommer gruppen läggas på is men det är oklart om det är tillfälligt eller för alltid. 

Annons:

Fokusgruppen skriver i ett inlägg på Instagram att gruppen läggs på is på grund av organisatoriska förändringar i lokalpolisområde Västervik och att det är oklart om det är tillfälligt eller för alltid. 

Instagramkontot kommer inom kort byta namn. Merparten av poliserna i fokusgruppen kommer jobba som områdespoliser och ha fokus på samma brottproblematik (narkotika, trafik och ungdomar) i lokalpolisområdet som består av följande kommuner: Västervik, Oskarshamn, Vimmerby, Hultsfred, Mönsterås och Högsby. 

”Men ni som nu tror att det nu är fritt fram, att dom där jobbiga, störiga men rätt coola poliserna nu försvinner, de tokstollar som hoppar fram från ingenstans och försöker ta erat knark, som kommer och hälsar på när ni minst anar det. Ni kan inte andas ut för det är absolut inte fritt fram”, skriver fokusgruppen i ett inlägg på sitt Instagramkonto. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt