Annons:

Family House ska satsa vidare på butiken i Hultsfred. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Nya ägaren: "Butiken i Hultsfred kommer påverkas positivt"

Butiken i Hultsfred är en butik som de nya ägarna vill satsa vidare på. Det säger Roger Johansson, som är en del av den nya ägarstrukturen, efter övertagandet.

Annons:

Nu har Family House, som har butik i Hultsfred, fått nya ägare. Det är bolaget Venditio Retail of Sweden som köpt butikskedjan och som i sin tur ägs genom bolagen Spigan AB och Jg Company Sweden AB. 

– I det stora hela är det här något som är väldigt positivt för butikskedjan och för varje enskild butik på de olika orterna. Vi kommer fokusera och satsa mycket på de befintliga butikerna, men också titta på att etablera fler butiker, säger Roger Johansson som ingår i den nya ägarstrukturen. 

Han har varit operativt ansvarig det senaste halvåret. 

– Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen som vi gjort nu under våren, sommaren och hösten. Vi ska göra det ännu mer intensivt bara och det känns som en positiv väg att ta. Vi stärker konceptet och butikerna och det är något som vi kommer fortsätta med, säger han.

Hur kommer butiken i Hultsfred att påverkas?

– Förhoppningsvis enbart positivt. Vi kommer tillföra fler varumärken och ett bredare sortiment. Vi ska ha en mer offensiv marknadsplan och göra en satsning på de lokala butikerna. Utbudet är detsamma men kommer breddas ytterligare. Vi ska vara ett lokalt alternativ för hela familjen.

Kan det bli aktuellt att etablera sig på fler orter i närområdet?

– Vi har några stycken vi pratar med, men det går vi inte ut med förrän allt är påskrivet och klart. Ambitionen är att fortsätta växa.

Tolv butiker

I nuläget finns tolv butiker, inklusive de egenägda butikerna och franchisebutikerna.

– De här tolv ska vi bygga vidare på som en stomme och vi vill fortsätta utvecklas med butiken i Hultsfred. Den butiken har stor potential och jag tror att den är på rätt väg. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt