Annons:

Så gick det för Frendo på

Therese Jonsson, Evelina Gustavsson, Patric Karlsson och Leif Alexandersson var på plats i Stockholm under Svenska Spels Vinnargala där butiken var nominerad i kategorin "Årets servicehandelsombud". Vinsten gick dock till Täby tobak. Foto: Privat

Så gick det för Frendo på "Vinnargalan" – här är hälsningen till kunderna

Frendo i Hultsfred var nominerade till Svenska Spels årliga tävling ”Vinnare 2021” i kategorin ”Årets servicehandelsombud”. Tyvärr står det nu klart att teamet inte fick med sig vinsten hem till Hultsfred.
– Jag är jätteglad att vi var nominerade, det var en vinst bara att komma så här långt, säger butikens spelansvarige Patric Karlsson.

Annons:

Svenska Spel prisar varje år bästa ombuden i sju olika kategorier.

I år var Frendo i Hultsfred nominerade till ”Årets servicehandelsombud” av företagets distriktssäljare. 

Sedan juryn sagt sitt förärades man dessutom en av fyra finalplatser i stentuff konkurrens.

– Jag hade inte vågat tro att vi skulle bli en av fyra i Sverige, säger Patric Karlsson.

Stor ”Vinnar-gala”

På söndagskvällen var det dags för Svenska Spels stora gala ”Vinnare 2021” i Stockholm. Äntligen, kan tilläggas, för datumet har skjutits upp flera gånger. Där ställdes Frendo i Hultsfred mot Hemmakväll i Kungälv, Täby Tobak och Preem i Kävlinge.

Utöver Patric Karlsson var Leif Alexandersson, Therese Jonsson och Evelina Gustavsson på plats.

Efter en dag med inspiration och föreläsningar av Anders Södergren, Sara Hector, Peter Gerhardsson, Calle Halfvarsson och vinnarambassadören Tomas Ravelli under temat ”att bli en vinnare” var det dags för middag och prisutdelning.

Spännande kväll

Det blev en spännande och minnesrik kväll. Först flera timmar in i programmet offentliggjordes vinnaren av priset "Årets servicehandelsombud”.

– Tyvärr blev det ingen vinst, utan vi gratulerar Täby tobak till vinsten samtidigt som vi tackar våra kunder för möjligheten att bli nominerade. Vi får komma igen nästa år, säger Patric Karlsson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt