Annons:

Länsförsäkringar stänger sitt kontor i Hultsfred. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Företaget stänger sitt kontor i Hultsfred: "Inte så mycket butiksbesök"

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kommer stänga sitt kontor i Hultsfred vid årsskiftet. Kvar har man då sitt huvudkontor i Vimmerby.
– Vi ser att vi inte har bemannat det som vi önskat, säger Susanne Gustafsson, fastighetsmäklare och franchisetagare på Länsförsäkringar.

Annons:

Vimmerby Tidning var först att berätta om att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sagt upp sitt hyreskontrakt i Hultsfred. Kontoret har företaget kvar året ut.

– Vi ser att vi inte har bemannat det som vi önskat. I Vimmerby har vi vårt huvudkontor med försäkring och bank. Vi har sett att det är mer praktiskt och nu ska vi prova om det fungerar, säger Susanne Gustafsson.

I Hultsfred har man inte haft någon fast personal.

– Det har varit till och från. Ofta har det blivit att en person suttit ensam och jobbat och nu har vi några anställda som slutat av olika skäl. Då känner vi att vi försöker köra från Vimmerby. Vi har haft det bemannat med strötider, säger hon.

Fram tills årsskiftet har man kvar Hultsfredskontoret. 

– Ja, vi fortsätter på samma sätt tills årsskiftet. Efter det får vi se vad som händer. 

Kommer era kunder märka någon skillnad?

– Tanken är att vi ska hålla samma service i alla fall. Nuförtiden är det inte så mycket butiksbesök. När vi har de här särskilda mötena, så åker vi hem till kunden. Så jag tror inte att våra kunder märker någon större skillnad.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt