Annons:

Annika Stagård och Fredrik Eriksson startar loppis i nästa vecka. En idé som vuxit sig större och nu erbjuder flera Hultsfredsbor en loppisrunda. Foto: Privat

Ny idé växte – Hultsfredsbor gör gemensam sak: "Kan bli hur stort som helst"

Med start på tisdag öppnar Annika Stagård och Fredrik Eirasson en loppis i restaurang ”Hos Annika”. En satsning som väckt intresse hos fler.

– Flera Hultsfredsbor har hakat på, så nu kan vi tillsammans erbjuda folk att åka på loppisrunda i sommar, säger Annika.

Annons:

Tisdagar och onsdagar under hela juli kommer Annika och Fredrik ha sin loppisbutik öppen i en del av restaurangen, som också hålls öppen för lättare lunch, fika och glass.

– Jag hade egentligen inte tänkt ha öppet i sommar, för att inte behöva binda upp mig så mycket, jag har ju catering också om kvällarna, säger Annika och fortsätter:

– Men så har folk efterfrågat lunchställe, det finns ju färre sådana i Hultsfred sommartid, så jag har ändrat mig och öppnar samtidigt loppisen.

Slängde ut en fråga

Samtidigt som planen var spikad, fick Annika syn på ett inlägg på Facebook, med en fråga om det var någon som var intresserad av att dra igång en loppisrunda. Intresset växte på sidan, så nu gör flera Hultsfredsbor gemensam sak och arrangerar miniloppisar.

– Jag har lovat koordinera och nu har flera hakat på, så vi kan erbjuda en loppisrunda över sommaren. Det är jätteroligt, för vill man åka på loppis åker man ju gärna på flera samtidigt. Det känns kul att testa och se hur det går. Det kan växa och bli hur stort som helst.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt